Home/Support/Support Forum/Acceleport C/X PCI on SCO OpenServer 6.0
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Acceleport C/X PCI on SCO OpenServer 6.0

0 votes
I have installed the pkg 40002486_a.bin, but when I run the mpi command to install the board into the kernel the function key F5 does nothing. No kernel relink! The board does show up during the hw command
asked May 18, 2007 in Serial Cards by wgk New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

4 Answers

0 votes
The driver you need can be found here:
http://www.digi.com/support/productdetl.jsp?pid=1415&osvid=110&tp=1&s=0

As far as installing in SCO Openserver 6, this is not done through custom but by doing "pkgadd -d /path-to-driver/40002486_b.bin

Intel motherboards had a bios bug that the "b" version driver works around. You may be seeing this bug so I'd recommend installing that instead.
answered May 18, 2007 by michaelt Veteran of the Digi Community (768 points)
0 votes
I did install the package using the pkgadd command. I attached a file that contains the drivers from this site.
????
answered May 18, 2007 by wgk New to the Community (1 point)
0 votes
You said you installed the 40002486_a.bin driver. The link I provided is for 40002486_b.bin, which has a workaround that may very well fix the problem you're seeing. If the rev. B version doesn't get this up and running I'd recommend calling Tech Support so we can look at this more indepth.
answered May 18, 2007 by michaelt Veteran of the Digi Community (768 points)
0 votes
Your F5 key probably doesn't map correctly.

MPI offers a way around that, by letting you
do a "Ctrl-F", then press "5".


Message was edited by: scottk
answered May 18, 2007 by scottk New to the Community (40 points)
...