Home/Support/Support Forum/Edgeport/1 and WinXP SP3
New and improved user forum site coming soon
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Edgeport/1 and WinXP SP3

0 votes
Our Edgeport/1 (pn(1p)50000832-01 D) sn(s) I73043955) was working well with WinXP SP2. During SP3 upgrade, the installer noted that it couldn't find the drivers for the device; then continued on. After the upgrade and reboot, we plugged the Edgeport back in, waited for the driver install prompt, however it was searching for a file that was not available on the install CD.

We have checked the website for driver updates, but all available on the site give the same result.

Thanks.
mike
asked Aug 19, 2008 in USB Serial by Mike_at_IUPUI New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
"however it was searching for a file that was not available on the install CD"

It sounds like the above statement sums up the issue-at-hand. Please give me more details of this error message. For example, type the exact wording here or send me a screen capture of that error.
answered Aug 19, 2008 by jeremym Veteran of the Digi Community (1,687 points)
0 votes
Thanks for the reply. Tech support was able to figure it out. I had to use the configure tool to uninstall; then allow windows to find it again. Then point windows to the driver location.

Thanks for your help.
answered Aug 19, 2008 by Mike_at_IUPUI New to the Community (1 point)
...