Home/Support/Support Forum/AnywhereUSB 14 - Strange LED Cycle
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

AnywhereUSB 14 - Strange LED Cycle

0 votes
Hello,

We have an AnywhereUSB which stops working after some time. It has this strange Status LED Cycle:

5 x red flash, pause, 2 x quick orange, pause, 3 x red, pause, solid orange (10 seconds), solid green (2 seconds), pause, and then repeat loop.

Running this firmware: 1.51.12.21

Any ideas?
asked Jun 23, 2014 in USB by LED New to the Community (0 points)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
The firmware of the AUSB is crashing.

It looks like you've got newest firmware. Make sure though that you also have the newest driver.

After you've done that power off the device. Disconnect everything and then reapply power. Perhaps there is a problem with one of the other connectors.
answered Jun 27, 2014 by kjensen8 Veteran of the Digi Community (623 points)
Hello,
I confirmed that I am running the latest drivers. Performed the power off / on. The device faulted again after some hours. I'm not exactly sure how long it takes to fail. Perhaps its the USB device plugged in?
0 votes
try disconnecting everything including ethernet cable and USB devices from AUSB and connect only power supply cable and power up the device. Do you still see red LED blinking pattern?
answered Jul 14, 2014 by sans0909 Veteran of the Digi Community (280 points)
...