Home/Support/Support Forum/Why are HTTPS connections so slow (Portserver TS4 MEI)?
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Why are HTTPS connections so slow (Portserver TS4 MEI)?

0 votes
I recently tightened up the security on my Portserver. HTTP connections are responsive, but HTTPS connections are slow slow that they're almost unusable. I get frequent timeouts when trying to navigate the web-gui on this device. Any thoughts?

My Device:
Model: PortServer TS 4 MEI
Firmware: Version 82000747_W 10/23/2013
POST: release_82001178_G

John
asked Nov 11, 2014 in Portserver TS by jenright New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

3 Answers

+1 vote
Does the problem only impact the web interface (i.e. SSH/Telnet are fine)? If so, have you tried clearing browser cache?


If clearing the cache does not help, you might want to try backing out some of the recent changes applied to see if it speeds up again.
answered Nov 11, 2014 by userid0 Veteran of the Digi Community (2,156 points)
Hmm. It seems to be working better now. Not sure if it was the cache (I had tried accessing the portserver on multiple machines), but I did change some of the access settings (enable both 'Secure Sockets' and 'HTTPS', not just the latter).

Thanks for you help.
0 votes
sorry i have no idea about that.
answered Jan 27, 2015 by williamjames07 New to the Community (7 points)
0 votes
May be it will not responding.
answered Jan 27, 2015 by williamjames07 New to the Community (7 points)
...