Home/Support/Support Forum/from RCM5600W to RCM6600w : everything work except tcp_open()
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

from RCM5600W to RCM6600w : everything work except tcp_open()

0 votes
I was on RCM5600W and the firmware ran nicely. I recompile on the RCM6600W and everything work execpt tcp_open() always return 0

Thanx !
asked Oct 7, 2015 in Other/Legacy by aroct New to the Community (4 points)

Please log in or register to answer this question.

4 Answers

0 votes
Hello, Which interface are you using? Ethernet OR Wi-Fi?
You need to set proper configurations in the RCM6600 application? For more information on these macros, please go through the tcpip sample applications at the Dynamic C installation path below
C:\DCRABBIT_10.72\Samples\RCM6600W\tcpip

Thanks.
answered Oct 8, 2015 by cpigilam Veteran of the Digi Community (655 points)
0 votes
Like RCM5600W, I use the WI-FI interface and the RCM6600w are connected on the router. Even more, I can
access the web server through a browser.

I Did not fount any firmware in the samples who use tcp_open() function
answered Oct 8, 2015 by aroct New to the Community (4 points)
Hello, There are some sample application with the tcp_open() at the below path, you can check it out ACTIVE.C sample.
C:\DCRABBIT_10.72\Samples\tcpip
Hello cpigilam

Thank's for your help

I did take a look in Active.c and
I found that I do exacly what the
sample does.

The firmware run nicely on RCM5600W. Could be a defect board
0 votes
Thank's for your help cpigilam.

I did take a look in Active.c and
I found that I do exacly what the
sample does.
answered Oct 11, 2015 by aroct New to the Community (4 points)
0 votes
I did find the solution myself
I use tcp_extopen() instead tcp_open()
Thanx for help
answered Oct 29, 2015 by aroct New to the Community (4 points)
...