Home/Support/Support Forum/Unable to Read ANI\ALI from Zentron 3200
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

Unable to Read ANI\ALI from Zentron 3200

0 votes
We are currently in the process of converting all serial outputs to IP. Currently, We have one of your systems connected to our Vmware infrastructure using a Telebyte Model 31 4 RS-232 Port Splitter. We are currently planning to move these systems to another datacenter across town, however the Zetron system will be residing at its current location. To make the move easier, we purchased a DIGI PortServer TS 4 Serial to IP Device.

The problem is that whenever I connect my serial input to the the Portserver TS 4, I do not get any output in hyperterminal. However, when I connect the line directly to my computer, it comes out just fine.

Model: PortServer TS 4
Firmware Version: Version 82000747_W 10/23/2013

Device Driver Version 4.5.372.0

I have even directly telnet to the device, running commands "connect 1" but I do not get any output. Lastly, logging into the Serial Port Diagnostics I have green lights on RTS, DTR, and DSR.
asked Nov 11, 2015 in Serial Servers by ajohnson New to the Community (0 points)

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
This sounds like a possible cabling issue. Do you have the pin-outs for the Zetron serial port or the working cable used with your computer?
answered Nov 13, 2015 by userid0 Veteran of the Digi Community (2,158 points)
...