Home/Support/Support Forum/netosAdditionalIncludes erased?
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

netosAdditionalIncludes erased?

0 votes
I have stumbled upon a strange build issue. When a new developer pulls the digi project out of SVN and does a compile with Digi-ESP Eclipse on a clean machine, it erases netosAdditionalIncludes out of the ".settings/com.digi.netos.prefs" area upon his first build. This causes the CLI not to be able to find needed includes.

If the developer then reverts the file back to what is in the repository, the 2nd build completes successfully.

Anyone have any idea why a NETOS Rebuild would delete the entire netosAdditionalIncludes variable on the 1rst build? Maybe because Release and Debug folders do not exist yet... hmmm...
asked Dec 2, 2016 in NET+OS by marzahld New to the Community (5 points)

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
Netos/DigiESP somehow is missing something on a new machine and decides it needs to clean.
answered Dec 14, 2016 by LeonidM Veteran of the Digi Community (3,026 points)
There are 3 things I don't put in to SVN:  The workspace that contains the project, and the debug and release folders.   I guess something in there is needed to stop it from stomping over my project include settings, but I wouldn't know why...    I think I'm just going to add some documentation that they need to build twice, replacing the file that was altered on build #1.
...