Home/Support/Support Forum/ConnectCore6 Android boot issue
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

ConnectCore6 Android boot issue

0 votes
Hello,

I am trying to boot Android on my ConnectCore v3 board. I follow the digi online tutorial (Step 3: Program the Android firmware).
I think the installation process works weel, I don't see any error message and the device reboot after installation.
The issue is that the device boot fall in an infinite loop and the console output prints continuously the same messages:

[...]
init: untracked pid 3425 killed by signal 9
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
init: untracked pid 5771 killed by signal 9
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
init: untracked pid 8111 killed by signal 9
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
init: untracked pid 10450 killed by signal 9
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
ERROR : v412 capture: slave not found
[...]

Moreover I never see the Android home screen on hdmi or lvds port.

Could someone help me? Is it possible that the issue came from the hardware?

Thank you
asked Feb 9, 2017 in Android by Tristan New to the Community (4 points)

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
before you boot try to format data partition:
bootargs_once="androidboot.cache=format androidboot.data=format"

images can be found here:
ftp://ftp1.digi.com/support/android/5.1.1/r4/images/82003938_C/ccimx6sbc/

when you boot ,make sure you boot android and not Linux:
dboot android mmc
check your bootcmd variable
answered Feb 9, 2017 by LeonidM Veteran of the Digi Community (3,519 points)
...