Home/Support/Support Forum/AnywhereUSB no WebUI , telnet refused
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

AnywhereUSB no WebUI , telnet refused

0 votes
Hi altogether
I own two AnywhereUSB 5 devices, one of them does not allow access through WebUI
Using Hub Configuration Utiliy I managed to set IP adress and connect the device
DHCP enabled and Adress setting is correct
I can also connect USB devices
BUT
There seems to be no access to WebUI and I cannot access through telnet neither

Device No. 1 HW A-G2 , FW 1.81.1568 everything works fine
once connected, clicking on WEBUI works perfectly

Device No. 2 HW rev. B(R) FW 2.30.0005
once connected , WEBUI button is greyed out
no acces via WEBUI or Telnet
I don't understand why this device does not work properly

Anybody out there to help me ?
Jürgen
asked Mar 4 in USB by drjs New to the Community (0 points)

Please log in or register to answer this question.

2 Answers

0 votes
Hi and welcome to Digi Forums.

My initial guess, based on the 2nd device HW revision is that this is the Legacy AnywhereUSB/5 (not Gen2) which does not have any web interface/telnet.
It does only connect and get configured using the tool.

For any further help or investigation on that issue, please review our support options on our website: https://www.digi.com/support and mail our support team at tech.support@digi.com

Thank you

Regards

Alex
Digi Technical Support Engineer
answered Mar 6 by alexbdigi Community Contributor (56 points)
0 votes
Sounds like Device No. 2 is a first generation AnywhereUSB 5.

When it comes to the web interface:

Note This feature is not available on the first generation AWUSB/5 model.

https://www.digi.com/resources/documentation/DigiDocs/90001085/default.htm#container/cont_configure_from_the_web_interface.htm%3FTocPath%3DConfigure%2520from%2520the%2520web%2520interface%7C_____0
answered Mar 6 by NicholasYourIoT Community Contributor (68 points)
...