Home/Support/Support Forum/WR21 looses contact with RWS200(LAN 0)
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

WR21 looses contact with RWS200(LAN 0)

0 votes
We have approximately 56 WR-21 that we maintain, they connect to the Vaisala RWS200 as part of a weather system. intermittently I loose the connection between the WR-21 and the RWS200, random sites, repeats weekly, daily, monthly. Rebooting the WR-21 cures the problem for a period of time, but does not cure it. What could be causing this problem and what is a cure?
Thanks
Ray
asked Mar 20 in Digi TransPort Cellular by traffic737 New to the Community (0 points)
recategorized Mar 23 by alexbdigi

Please log in or register to answer this question.

1 Answer

0 votes
Hi and welcome to Digi Forums.

There could be many reasons for a device losing connection and this would probably need further investigation to provide an answer.
I would however ensure that you have configured Surelink to test and recover from any cellular issues: http://ftp1.digi.com/support/documentation/AN07_TPort_Cell_Prob_Det_and_Rec_using_SureLinkWiz.pdf

I would also make sure that your device is using the latest firmware version: https://www.digi.com/support/productdetail?pid=5499&type=firmware

For any further help or investigation on that issue, please review our support options on our website: https://www.digi.com/support and mail our support team at tech.support@digi.com.

Thank you
Regards

Alex
Digi Technical Support Engineer
answered Mar 23 by alexbdigi New to the Community (15 points)
...