Home/Support/Support Forum/DigiConnect core 8x first install problem
New and improved user forum site coming soon
Welcome to Digi Forum, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.

DigiConnect core 8x first install problem

+1 vote
Hello
I have ConnectCore 8x SOM install on my board. I would like install linux os but I have error, see below:
<code>
U-Boot dub-2019.04-r2.1 (Jun 16 2020 - 08:24:59 +0200)

CPU: NXP i.MX8QXP RevC A35 at 1200 MHz at 54C
DRAM: 2 GiB
MCA: HW_VER=1 FW_VER=0.18
MMC: FSL_SDHC: 0, FSL_SDHC: 1
In: serial
Out: serial
Err: serial
Model: Digi International ConnectCore 8X SBC Pro Board.
ConnectCore 8X SOM variant 0x02: 2 GiB LPDDR4, Wi-Fi, Bluetooth, MCA, Crypto-auth
Board version undefined, ID undefined
Boot: MMC0

BuildInfo:
- SCFW ba76011e, SECO-FW e8100a5b, IMX-MKIMAGE 0fcc8296, ATF f1a195b
- U-Boot dub-2019.04-r2.1

flash target is MMC:0
Net: Could not get PHY for FEC0: addr 1
Could not get PHY for FEC0: addr 1
Could not get PHY for FEC1: addr 0
eth-1: ethernet@5b040000Could not get PHY for FEC1: addr 0
, eth-1: ethernet@5b050000
Fastboot: Normal
Hit any key to stop autoboot: 0
** No partition table - mmc 0 **
=> run install_linux_fw_sd
** Reading file would overwrite reserved memory **
=> run install_linux_fw_sd
** Reading file would overwrite reserved memory **
=>
</code>

Has someone encountered such a problem?
asked Jan 19 in Other/Legacy by kprzeb New to the Community (1 point)

Please log in or register to answer this question.

...